Blackwork tattoo laten zetten in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Wil je graag een stoere blackwork tattoo laten zetten in regio Turnhout? Het team van The White Rabbit Tattoo staat voor je klaar. Wil je een kunstwerk op je lichaam met enkel zwarte inkt? Dan is een blackwork tattoo, die je kan laten zetten bij ons in Turnhout, iets voor jou! Wij hebben genoeg ervaring en kennis van het vak om een prachtige black and white tattoo te plaatsen in onze studio te Turnhout.

Ontdek de stijl van een blackwork tattoo bij onze studio in Turnhout

Een black and white tattoo, die ons team in Turnhout graag voor je zet, kenmerkt zich door dikke zwarte lijnen. Samen vormen ze een abstract geheel, aangepast aan jouw persoonlijke smaak. Een blackwork of black and white tattoo, die je kan boeken bij onze studio in Turnhout, leent zich perfect voor een sleeve of een tribal ontwerp bijvoorbeeld. Wist je dat een black and white tattoo, mogelijk bij ons in Turnhout, ook perfect mogelijk is als covertattoo? Laat ons al je wensen weten, wij gaan aan de slag met het ontwerp.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Vraag gerust om meer informatie over deze techniek

Vertrouw op onze kennis om een blackwork tattoo te laten zetten in regio Turnhout! Heb je nog vragen voor de medewerkers van The White Rabbit Tattoo? Neem dan zeker even contact op met ons. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0470 95 23 98, het e-mailadres info@thewhiterabbittattoo.be of het online contactformulier. Wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord op al je vragen, een persoonlijke aanpak en creatief advies!   

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.