Covertattoo

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Een strategisch geplaatste covertattoo laat je die lelijke tattoo meteen vergeten. Link je de huidige tattoo aan een treurige herinnering? Staat de naam van je ex in extra groot lettertype op je arm of is de tattoo simpelweg slordig gezet? Kom dan langs bij The White Rabbit Tattoo, onze studio in Turnhout, en laat een mooie covertattoo zetten!

Een covertattoo maakt komaf met lelijke designs

First things first: een covertattoo is altijd een beetje groter dan de oorspronkelijke tattoo. Zo ben je zeker dat echt alles vakkundig wordt verdoezeld. Donkere kleuren en schaduwen maken je covertattoo nog efficiënter. Voor de durvers onder ons: een black-out tattoo maakt het mogelijk om volledige sleeves te laten verdwijnen. Bij The White Rabbit Tattoo, onze tattooshop in Turnhout, kan je bijvoorbeeld letters, nummers, grotere ontwerpen en portretten laten coveren met een nieuw design dat wél bij je past.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Contacteer ons voor meer informatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een cover-up? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Stel al je vragen via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@thewhiterabbittattoo.be of bel ons op via het nummer 0470 95 23 98. Wij staan voor je klaar met inspiratie en advies op maat van je persoonlijke smaak.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.