Een kleine tattoo laten zetten in regio Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Wil je graag een kleine tattoo laten zetten in regio Turnhout? Dan zit je helemaal goed bij The White Rabbit Tattoo. Zaakvoerders Joshua en Linda en hun enthousiaste team staan voor je klaar, vol passie en enthousiasme. Welk design je ook in gedachten hebt, we make it work.

Laat je volgende kleine tattoo in Turnhout zetten

Een subtiele, kleine tatoeage kan immers net zo mooi en betekenisvol zijn als een grote tatoeage. Het team van The White Rabbit Tattoo in Turnhout weet alles over het precisiewerk dat komt kijken bij een kleine tattoo. Wij helpen je idee met veel plezier brainstormen en ontwerpen, maar net zo goed kan je je bij ons laten inspireren door vorige designs. Dit geldt zowel voor de kleinst mogelijke tatoeages als voor realism tattoos waar uren werk in zit.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Maak snel een afspraak

Stap binnen in onze studio waar creativiteit en gezelligheid hand in hand gaan met expertise en service op maat. Wil je een kleine tatoeage laten zetten in een fijne setting met mensen die gepassioneerd zijn in hun vak? Maak dan zeker een afspraak bij The White Rabbit Tattoo in Turnhout, wij geven je een antwoord op al je vragen! Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0470 95 23 98 of per e-mail via info@thewhiterabbittattoo.be.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.