Mandala tattoo zetten in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Ben je op zoek naar een studio die een mooie mandala tattoo kan plaatsen in regio Turnhout? Zoek niet langer en vertrouw op de professionals van The White Rabbit Tattoo. Wij weten namelijk alles over de kenmerkende symmetrische lijnen van deze specifieke stijl in tattooland. Wist je trouwens dat het woord ‘mandala’ staat voor ‘cirkel, balans, perfectie en eeuwigheid’? Redenen genoeg dus om een mandala tattoo op je lichaam te laten zetten door onze vakmensen in Turnhout.

Laat een mandala tattoo zetten door ons in Turnhout

Een mandala tattoo, die je bij ons kunt laten zetten in Turnhout, bevat enkele typische elementen. Het design wordt gezet via fijne dotwork en andere subtiele technieken. Het design bevat geometrie, symmetrische elementen en meerdere ringen. Niet alleen het ontwerp, ook de achterliggende gedachte achter dit type tattoo mag je niet vergeten. Een mandala tattoo zorgt namelijk voor een verbinding tussen lichaam en geest. Past een tribal tattoo misschien beter bij jou? Ook dan ben je meer dan welkom bij de studio van The White Rabbit Tattoo.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Boek een afspraak bij onze tattooshop

Wil je graag een mandala tattoo laten ontwerpen door ons in Turnhout? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Stuur al je vragen door via het e-mailadres info@thewhiterabbittattoo.be of bel ons even op het nummer 0470 95 23 98. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies over het volgende kunstwerk op je lichaam.  

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.