Een realism tattoo laten zetten in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Wil je graag een realism tattoo laten zetten in Turnhout? De ervaren medewerkers van The White Rabbit Tattoo helpen je graag aan fotorealistische tatoeages dankzij ons oog voor detail en de geavanceerde technieken. Hieronder lees je meer over onze techniek om een black and grey realism tattoo te laten zetten!

Kom voor jouw black and grey realism tattoo naar Turnhout

Een black and grey realism tattoo, die je zonder problemen bij ons in Turnhout kan laten zetten, maakt het nog makkelijker om met de inkt op je lichaam jouw verhaal te vertellen. Wie je bent, waar je voor staat, wat voor jou belangrijk is in het leven enzovoort. Onder meer door met licht en schaduwen te werken, brengen wij een echte unieke tattoo aan op jouw lichaam. Kom bij ons langs en leg jouw ideeën en wensen aan ons voor. Wij voegen daar onze creativiteit, ervaring en expertise aan toe om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Piercings eveneens mogelijk

Je kan niet alleen bij ons terecht om een tattoo te laten zetten. Ook voor verschillende soorten piercings, op alle mogelijke plaatsen, zijn wij in te schakelen. Dezelfde passie en expertise die wij aanwenden om bijvoorbeeld een geslaagde black and grey realism tattoo te zetten, gebruiken wij als autoriteit in regio Turnhout ook voor piercings. Informeer gerust naar de mogelijkheden van ons team!        

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je dus graag een black and grey realism tattoo laten zetten bij The White Rabbit Tattoo in Turnhout of heb je eerst nog enkele vragen? Contacteer onze tattoostudio via ons telefoonnummer 0470 95 23 98 of stuur een e-mail naar info@thewhiterabbittattoo.be.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.