Tribal tattoo in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Wil je graag een stoere tribal tattoo laten zetten in regio Turnhout? Breng dan zeker eens een bezoek aan The White Rabbit Tattoo. Wij hebben al jarenlang ervaring met deze specifieke stijl. Een tribal tattoo, die je bij ons in Turnhout kan laten zetten, vindt zijn oorsprong in Polynesië en andere stamgebieden nabij de Stille Oceaan. Het resultaat is een stoere, donkere tattoo die je persoonlijkheid weerspiegelt.

Kies voor een tribal tattoo bij ons in Turnhout

Een unieke tribal tattoo laat je best zetten door iemand van ons team in Turnhout. Wij hebben genoeg ervaring en oog voor detail om aan de slag te gaan met de kenmerkende abstracte en gestileerde lijntjes van deze stijl. Vooral de armen, benen en onderrug blijven een populaire plek voor dit type tattoo. Misschien is fotorealisme of fine line meer jouw ding? Ook dan zit je goed bij The White Rabbit Tattoo, onze studio in Turnhout.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Contacteer ons en laat je inspireren

Wil je graag een tribal tattoo laten zetten in Turnhout? Contacteer ons gerust voor meer informatie of leg meteen een afspraak vast bij een van onze professionals in het vak. Wij zijn bereikbaar via het nummer 0470 95 23 98, via het e-mailadres info@thewhiterabbittattoo.be of via het handige contactformulier.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.