Unieke tattoo laten zetten

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Denk je erover om een unieke en betekenisvolle tattoo te laten zetten, bijvoorbeeld ter ere van een fijne herinnering, huisdier, geliefde, vriend(in) of familielid? Een blijvende herinnering aan een dierbare op je lichaam aanbrengen is voor ons namelijk de grootst mogelijke eer. Kortom, een betekenisvolle tattoo laten zetten, dat doe je bij ons!

Kom langs om een unieke tattoo te laten zetten

Een unieke tattoo laten zetten, toont wie jij bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vindt in het leven. Wanneer je een betekenisvolle tattoo op je lichaam wil laten zetten, kan je daarom uitstekend bij ons terecht. Dit wil je uiteraard foutloos en hygiënisch laten zetten door ware pro’s. In dat geval kan je zeker eens langskomen bij onze tattoozaak, gevestigd in Turnhout. Wij denken daarnaast graag met je mee over de betekenisvolle tattoo die je wil laten zetten, zowel op het vlak van inspiratie, plaats, grootte, ontwerp en meer.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Contacteer ons indien je vragen hebt

Of je nu in de omgeving van Turnhout woont of verder moet reizen, de deuren van onze tattooshop staan wagenwijd voor je open. Al jarenlang zijn wij gepassioneerd en gefascineerd door de tattookunst. Het team van The White Rabbit Tattoo zorgt voor de professionele en hygiënische plaatsing van tatoeages en piercings in regio Turnhout, en dit allemaal in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bel naar het nummer 0470 95 23 98, vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@thewhiterabbittattoo.be om een afspraak te maken of als je vragen hebt over een unieke tattoo laten zetten.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.