Laat een tattoo in kleur zetten in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Wil je graag een tattoo in kleur laten zetten in regio Turnhout? Dan zit je zeker goed bij onze studio The White Rabbit Tattoo. Wij gebruiken enkel en alleen 100% veilige inkt om een kunstwerk op je lichaam te toveren. Kies je voor een subtiele pasteltint, een stoere grijstint of liever diepe aardetinten? Een tattoo in kleur laat je best zetten door ons team in Turnhout.

Wij plaatsen een prachtige tattoo in kleur in onze studio te Turnhout

Creatieve tatoeages met een vleugje kleur zorgen voor expressie en trekken meteen de aandacht. Heb je een concreet idee in gedachten om een oude tattoo te coveren? Of wil je liever van nul beginnen? Het ambitieuze team van The White Rabbit Tattoo in Turnhout helpt je graag verder met het uitkiezen van een tattoo in kleur. Van het design in de juiste oldschool stijl tot het beste kleurgebruik voor je huidskleur, op ons kan je rekenen. Wedden dat de prachtige tattoo op je lichaam meteen voor enthousiaste reacties zorgt?

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Boek meteen een afspraak bij onze shop

Neem vandaag nog contact op met ons team in Turnhout, wij vertellen je graag meer over een tattoo in kleur. Stel al je vragen via het online contactformulier, stuur een e-mail naar info@thewhiterabbittattoo.be of bel even naar het nummer 0470 95 23 98. Wij geven je lichaam en geest kleur! 

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.