Tattoo ontwerpen in Turnhout

Voor tattoo’s en piercings

Goede service & Leuke sfeer

Certificaat permanente make-up

Een prachtige en persoonlijke tattoo ontwerpen, dat is het vak van onze professionals in Turnhout. Bij The White Rabbit Tattoo combineren we namelijk een professionele aanpak met een flinke portie creativiteit. Onze designs zijn zoveel meer dan een mooie tekening op je lichaam, ze vertellen een verhaal. Welke tattoo laat je door ons in Turnhout ontwerpen? Bezorg ons een eerste idee en wij gaan aan de slag.

Laat een tattoo ontwerpen in onze studio te Turnhout

Eerst en vooral luisteren we naar wie ‘jij’ bent. Welke boodschap wil je overbrengen? Welke stijlen spreken je aan? En hoe zit het met kleurgebruik? Het zijn allemaal zaken waar onze medewerkers in Turnhout rekening mee houden voor het ontwerpen van een unieke tattoo. Wat je voorkeur ook is, we make it happen. Zo kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

Je kan het niet specifiek genoeg bedenken of onze creatieve molen gaat volop draaien. Je leest het zelf, een tattoo ontwerpen laat je best over aan ons team in Turnhout.

Maak een afspraak

thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Tribal
thewhiterabbittattoo-piercing - tattoo stijl Kleur Fotorealisme

Contacteer ons en bespreek je creatieve idee

Aarzel niet om ons in te schakelen voor wat persoonlijk advies. Bespreek je ideeën en wensen en wij gaan aan de slag met een tattoo te ontwerpen in onze studio te Turnhout. Stuur een e-mail naar info@thewhiterabbittattoo.be, bel naar het nummer 0470 95 23 98 of contacteer ons via het online invulformulier.

  • Drop files here or
    Max. file size: 64 MB, Max. files: 5.
    • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.